قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک (Turkish coffee) | فروشگاه اینترنتی مانئو

درباره قهوه ترک


قهوه ترک سبکی از دم آوری قهوه است که در سرتاسر جهان شناخته شده است. اگرچه این قهوه هنوز به ندرت در کافی شاپ های غربی عرضه می شود. ولی در آسیای غربی مخصوصا ایران طرفداران زیادی دارد. این آموزش شامل یک روش تهیه منحصر به فرد از این قهوه است و فراتر از یک آموزش معمولی است.

 

نکته هایی درباره ی قهوه ترک


  • یکی از نکته های مهمی که در رابطه با قهوه ترک وجود دارد این است که شکر باید در ابتدای کار به جذوه اضافه شود نه به فنجان قهوه. این کار باعث می شود که طعم شیرین شکر کاملا با قهوه ترکیب شود. ولی این نکته اختیاری است و شما می توانید قهوه ترک را بدون شکر میل کنید.
  • جوشاندن قهوه ترک ،باعث ایجاد کف غلیظی روی سطح آن می شود. این کف غلیظ مشخصه این سبک و این نوع نوشیدنی است. به یاد داشته باشید که هرگز نباید به قهوه ترک خامه یا شیر اضافه شود.
  • نکته سوم این است که هرگز نباید این قهوه را هم زد زیرا این کار باعث از بین رفتن کف روی آن می شود.

 

مواد و تجهیزات اولیه (برای ۲ نفر)


  • ۱ قاشق غذاخوری دانه های عربیکا بسیار ریز آسیاب شده
  • ۱ فنجان آب سرد
  • ۱ عدد هل
  • ۱ الی ۲ قاشق چایخوری شکر سفید
  • یک کتری یا قابلمه کوچک  (ترجیحا از جذوه استفاده شود)
  • ۲ عدد فنجان

* ظرف سنتی جوشاندن قهوه ترک را “جذوه” می نامند. اگر شما جذوه ندارید ، یک قابلمه کوچک می تواند گزینه مناسبی باشد.

 

طرز تهیه


۱.

آب و شکر را در جذوه یا قابلمه بجوشانید.

 

۲.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و قهوه و هل را اضافه کنید.

 

۳.

جذوه یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید. وقتی قهوه کف کرد آن را از روی حرارت بردارید. این روند را دوبار تکرار کنید. این کار باعث بهتر شدن طعم قهوه تان می شود.

 

۴.

قهوه خود را در فنجان بریزید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا پودر قهوه معلق در قهوه ته نشین شود.

 

 

منبع :

سایت homegrounds

 

ارتباط با ما

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن