طرز تهیه کافئوس

طرز تهیه کافئوس (kaffeost) | ترکیب پنیر و قهوه | فروشگاه اینترنتی مانئو

طرز تهیه کافئوس (kaffeost)


کافئوس
کافئوس

تذکر : درست کردن این نوشیدنی بیشتر معطوف به درست کردن پنیر مخصوص آن است. ما در این آموزش به شما یاد می دهیم که چگونه پنیر نان فلاندی مخصوص قهوه را درست کنید.

 

مواد اولیه


  • ۱ لیتر شیر پرچرب معادل یک پاکت شیر بازاری
  • ۳۰ میلی لیتر خامه سنگین معادل یک پاکت خامه بازاری
  • ۱ قاشق ماست پرچرب
  • ۱ فنجان قهوه دم کرده

تجهیزات


  • هر نوع دستگاه قهوه ساز یا اسپرسوساز مجاز است
  • دماسنج
  • پارچه پنیر
  • یک قابلمه بزرگ
  • یک صافی
  • یک ظرف مقاوم در برابر فر ، مانند یک صفحه پای یا قالب کیک

چون به احتمال زیاد پنیر فنلاندی در بازار ایران کمیاب و تقریبا موجود نیست ما به شما آموزش می دهیم که خودتان این پنیر خاص را در خانه آماده کنید.

 

طرز تهیه کافئوس

 

مرحله اول


شیر و خامه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و آنها را در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد (۹۹ درجه فارنهایت) گرم کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه پنیرتان را هم بزنید.

مرحله دوم


اجازه دهید مخلوط یک ساعت بماند تا مخلوط شیر و خامه شکل بگیرد. سپس مایه پنیرتان را داغ کنید ولی جوش نیاید. و ماست را به آن اضافه کنید. در حالی که تکه های پنیر کوچک به آرامی شکل می گیرد آنها را به مرکز قابلمه منتقل کنید. وقت تکه های پنیر شکل گرفت قابلمه را از روی گاز بردارید تا کمی سرد شود.

مرحله سوم


در مرحله بعد روی صافی تان را با پارچه پنیر بپوشانید و یک ظرف را در زیر آن قرار دهید تا آبی که از آن عبور می کند را بگیرد. مایه پنیر را داخل پارچه پنیر بریزید. پارچه را دور آن ها بچسبانید و به سختی فشار دهید و تا جایی که می توانید آب پنیر را استخراج کنید.

مرحله چهارم


در حالی که پنیر هنوز در صافی پیچیده شده است ، یک وزنه سنگین روی آن بگذارید تا به مدت یک الی چند ساعت بماند تا آب پنیر کامل گرفته شود. سپس وزنه را بردارید. پنیر فنلاندی تان آماده است.

مرحله پنجم


برای درست کردن کافئوس لازم است که پنیر را در فر قرار دهید تا طلایی شود. برای این کار پنیر را در یک ظرف مقاوم در فر قرار دهید و در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) کمی بپزید تا قهوه ای طلایی شود. در طول این مرحله مراقب تکه های پنیر باشید تا نسوزد.

مرحله ششم


برای تهیه کافئوس ، کافی است پنیر خود را به صورت مکعب خرد کرده و به یک لیوان اضافه کنید. قهوه مورد علاقه خود را روی آن بریزید و لذت ببرید.

 

درباره این نوشیدنی محبوب سوئدی


شاید عجیب باشد ولی ترکیب قهوه و پنیر یک نوشیدنی محبوب در سوئد است. درست شنیدید : قهوه و پنیر. یک نوشیدنی سوئدی معروف به نام کافئوس که در این کشور بسیار پر طرفدار است. این نوشیدنی شامل قهوه داغ است که روی پنیر های مکعبی ریخته می شود. پنیر این نوشیدنی معمولا به پنیر نان فنلاندی معروف است.

در فنلاند ، پنیر نان به صورت برش خورده با قهوه سرو می شود ، اما در شمال سوئد ، آن را مستقیماً در قهوه می ریزند. حبه های پنیر قهوه را نرم کرده و جذب می کنند ، اما ذوب نمی شوند.

 

 

منبع :

سایت homegrounds

 

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن