طرز تهیه قهوه تخم مرغی (Ca Phe Thung) | فروشگاه اینترنتی مانئو

طرز تهیه قهوه تخم مرغی (Ca Phe Thung)


قهوه تخم مرغی

درباره قهوه تخم مرغی


قهوه تخم مرغی (Ca Phe Thung) یک نوشیدنی بر پایه قهوه است که ریشه آن از ویتنام است. برای درست کردن این نوشیدنی معمولاً از زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر غلیظ شده و قهوه ربوستا استفاده می شود. عده ایی می گویند که طعم این نوشیدنی بسیار شبیه به موکا است. داستان پیدایش این نوشیدنی مبهم است اما بسیاری معتقدند که این نوشیدنی زمانی پدیدار شد که محصولات لبنی در این کشور کمیاب بوده است.

کسانی که در آن زمان قهوه می نوشیدند به شدت به دنبال قهوه ایی با طعم شیر و خامه بودند و به علت کمیاب بودن این دو محصول لبنی مجبور به ترکیب قهوه و تخم مرغ شدند. آنها در این نوشیدنی از زرده تخم مرغ هم زده شده استفاده کردند. ولی امروزه با فراوانی محصولات لبنی می توان این نوشیدنی را با ترکیب زرده تخم مرغ و شیر درست کرد ک نتیجه بهتری نیز در بردارد.

 

 

مواد مورد نیاز


  • دستگاه اسپرسوساز یا هر وسیله دم آوری قهوه یا فین ویتنامی (نوعی وسیله دم آوری قهوه)
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق چایخوری پودر قهوه
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر غلیظ شده
  • اندکی شکر و پودر کاکائو (اختیاری)

مراحل طرز تهیه قهوه تخم مرغی


۱.

یک فنجان قهوه دم کنید. استفاده از قهوه ساز فین ویتنامی و قهوه ربوستا اصالت را می افزاید.

 

۲.

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. برای درست کردن این نوشیدنی با سفیده تخم مرغ کاری نداریم.

 

۳.

زرده تخم مرغ را با شیر غلیظ شده هم بزنید تا مخلوطی کف دار ایجاد شود. در هنگام هم زدن ترکیب شیر و زرده ، یک قاشق غذاخوری از قهوه ایی که دم کرده اید را در آن بریزید.

 

۴.

به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود. اگر دوست دارید قهوه تان شیرین شود می توانید در مرحله هم زدن ترکیب ، شکر را نیز به آن اضافه کنید.

 

۵.

ترکیب بدست آمده را روی قهوه خود بریزید. شما می توانید روی نوشیدنی را با پودر کاکائو تزئین کنید.

 

 

منبع :

سایت homegrounds

 

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن