کافه د اولا

طرز تهیه کافه د اولا (Cafe de olla) | نوشیدنی محبوب مکزیکی | فروشگاه اینترنتی مانئو

کافه د اولا


کافه د اولا

مواد اولیه (برای چهار الی هشت نفر)


  • ۸ فنجان آب سرد
  • ۳ حبه پایلون سیلو ، یا یک سوم فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۸ قاشق غذاخوری قهوه مکزیکی آسیاب شده با درجه آسیاب درشت
  • افزودنی های اختیاری: ۱ عدد میخک  ، ۲ توت فلفل دلمه ای ، ۳ عدد دانه فلفل سیاه و ۴ پر خلال پوست پرتقال
  • یک شیرجوش
  • یک ملاقه

طرز تهیه کافه د اولا

 

مرحله اول


آب را در شیرجوش بریزید و حبه های پایلون سیلو (یا شکر قهوه ایی) ، دارچین و افزودنی های دلخواه خود را به آن اضافه کنید.

 

مرحله دوم


آب را بجوشانید و بگذارید شکر حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و قهوه را به آن اضافه کنید. ۸ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا قهوه ته نشین شود.

 

مرحله سوم


نوشیدنی تان را داخل فنجان بریزید و سرو کنید.

 

درباره کافه د اولا


کافه د اولا. نامی آشنا برای مردم مکزیک. این نوشیدنی مکزیکی بسیار محبوب جزئی از فرهنگ این کشور است.  کافه د اولا در واقع به معنی قهوه در ظرف سفالی است. دلیل نام گذاری این قهوه به این نام دم آوری این قهوه در ظروف سفالی است. کافه د اولا یک نوشیدنی آرامش بخش است که اغلب در مناطق روستایی با آب و هوای سرد یافت می شود. طعم متمایز این قهوه بخاطر وجود دارچین و نوعی شکر سنتی مکزیکی نام پایلون سیلو است. میخک ، فلفل شیرین ، دانه فلفل سیاه و خلال پوست پرتقال نیز از دیگر افزودنی هایی هستند که می توان به این نوشیدنی اضافه کرد.گاهی نیز به ندرت آن را همراه با شیر و خامه سرو می کنند.

 

 

منبع :

سایت homegrounds

 

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن