Saturday، ۱۴ Esfand ۱۴۰۰
دیدگاه خود را بنویسید / طرز تهیه قهوه، مقاله ها / از modir
مواد اصلی
شیر جوشانده شده و ایجاد فوم شیر
مرحله ۱: ابتدا شیر را گرم کرده و با بازوی بخار یا همزن برقی و دستی از آن فوم بگیرید. مرحله یک را طولانی تر انجام دهید تا در هنگام کف کردن هوای بیشتری وارد شیر شود. این موضوع باعث می شود فوم حجم و ثبات بیشتری بگیرد.
مرحله ۲ : حالا ابتدا شیر گرم و فوم آن را در یک لیوان ریخته تا حدود ۴/۳ آن پر شود. از حدود ۱۲۰ میلی لیتر شیر استفاده کنید.
مرحله ۳ : حالا اسپرسو را آماده کنید. معمولاً برای یک ماکیاتو لاته حداقل ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر اسپرسو نیاز است.
مرحله ۴ : در نهایت ، اسپرسو را به آرامی در لیوان بریزید. اسپرسو از لایه بالای کف شیر عبور می کند و روی شیر گرم جمع می شود.
مرحله ۵ : فوم شیر باقی مانده در ظرف را می توانید بر روی لاته ماکیاتو بریزید (اختیاری). همچنین در این نوشیدنی می توانید از خامه و شکر نیز استفاده کنید.
لاته ماکیاتو یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در کافه های اروپایی است. این نوشیدنی شامل سه لایه است: شیر داغ ، اسپرسو و روی آن ، فوم شیر. این نوشیدنی گرم معمولاً در یک لیوان بلند سرو می شود تا لایه های جداگانه در آن به راحتی شکل بگیرند. در بسیاری از کافه ها یا قهوه خانه ها ، لاته ماکیاتو با انواع روکش ها تزئین می شود. در این نوشیدنی می توان از انواع سس های مختلف مثل شکلات و کارامل استفاده کرد. همچنین می توان در آن از کارامل یا فندق استفاده نمود. گاهی نیز پودر کاکائو روی آن می پاشند. ولی به طور کلی تزئین این نوشیدنی امری سلیقه ای است. ولی به طور کلی لاته ماکیاتو بدون هیچ افزودنی و فقط با شیر گرم و اسپرسو تهیه می شود.
همچنین بخوانید : طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو
منبع :
سایت tangycoffee