Saturday، ۱۴ Esfand ۱۴۰۰
دیدگاه خود را بنویسید / طرز تهیه قهوه، مقاله ها / از modir
مواد اصلی
در ادامه ما به شما می آموزیم که چطور یک فلت وایت خوشمزه و عالی درست کنید.
یک قهوه اسپرسوی دابل شات (دو شات) تهیه کنید. مطمئن شود اسپرسوی شما از غلظت کافی برخوردار باشد.
قبل از دم کشیدن اسپرسو ، شیر را گرم کرده و مقداری هم بزنید. برای هم زدن شیر هم می شود از بازوی بخار اسپرسوساز استفاده کرد هم همزن برقی یا دستی. توجه داشته باشید که در فلت وایت فوم زیادی لازم نیست پس یک لایه فوم یکدست درست کنید.
بعد از کف کردن شیر ، به آرامی به ظرف شیر ضربه بزنید تا هرگونه حباب هوای بزرگ در آن از بین برود.
در نهایت ، ۱۰۰ میلی لیتر شیر کف کرده را در اسپرسو بریزید ، این امر باعث ایجاد یک فوم شناور غنی بر روی شیر می شود.!
فلت وایت هنوز تازه وارد منو کافه های اروپا و آمریکای شمالی شده است. این نوشیدنی بسیار شبیه لاته است ولی آن را با لاته اشتباه نگیرید.
برخی افراد گزارش می دهند که نام فلت وایت در سیدنی در اوایل دهه ۱۹۸۰ ایجاد شد. اما باریستاهای نیوزلند نیز نوع نوشیدنی را مقداری تغییر داده اند و بیان می کنند که شکل مدرن این نوشیدنی در اواخر دهه ۱۹۸۰ در ولینگتون به وجود آمده است است.
اما نظریه درست تر این است که هر دو کشور در توسعه این نوشیدنی دستی داشته اند.
در مورد خود این نویشدنی باید بگوییم که فرآیند تولید این نوشیدنی نسبتاً ساده است و شامل جوشاندن شیر و ریختن فوم حاصل از آن بر روی یک اسپرسو یک یا دو نفره است.
نتیجه این است که فلت وایت بسیار شبیه لاته یا کاپوچینو است ولی این موضوع هست که آیا هیچ تفاوتی بین این نوع نوشیدنی ها وجود ندارد باید بگوییم خیر. تفاوت نوشیدنی ها در دنیای قهوه گاه بسیار کم و مویرگی می شود. ولی این به این دلیل نیست که تفاوتی وجود ندارد.
منبع :
سایت caffesociety