طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو - فروشگاه اینترنتی مانئو

Saturday، ۱۴ Esfand ۱۴۰۰

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

دیدگاه‌ خود را بنویسید / طرز تهیه قهوه، مقاله ها / از modir

اسپرسو ماکیاتو

مواد اصلی

  • اسپرسو
  • فوم شیر

تجهیزات لازم

  • ظرف شیر
  • دستگاه قهوه با بازوی بخار

درجه بندی سختی طرز تهیه

۲ از ۵

راهنمای سریع

  1. مقدار کمی شیر را با استفاده از بازوی بخار اسپرسوساز فوم دار کنید. و این نکته را به یاد داشته باشید که فقط فقط به فوم شیر نیاز داریم و هیچ ماده دیگری مانند خامه و شکر نباید به شیر اضافه شود.
  2. به اندازه یک الی دو شات اسپرسو (طبق سلیقه خود) دم کرده و داخل یک فنجان یا یک لیوان کوچک بریزید.
  3. شیر را به آرامی بچرخانید تا هرگونه حباب بزرگ هوا که در داخل آن تشکیل شده آزاد شود. سپس به ظرف شیر ضربه بزنید تا هرگونه حباب سرسخت از بین برود.
  4. یک قاشق غذاخوری کوچک از کف شیر را روی اسپرسوی خود بریزید

ماکیاتو

ماکیاتو یا کافه ماکیاتو نوعی قهوه ساده ایتالیایی می باشد که اغلب توسط قهوه دوستان نادیده گرفته می شود. این قهوه  نام خود را از ایتالیایی به معنی “لکه دار” گرفته است. معنی دیگر این نوشیدنی  “قهوه رنگ آمیزی شده” یا قهوه با لکه شیر است.

ماکیاتو معمولاً از یک شات اسپرسو با تزئین یک قاشق فوم شیر سرو می شود. نسبت اسپرسو به شیر بیشتر از سایر نوشیدنی های قهوه خاص است.

با افزودن این مقدار کم شیر ، طعم های اسپرسو در این نوشیدنی حفظ می شود و فوم شیر صرفا برای کم کردن تلخی قهوه و ایجاد طعم بهتر به آن اضافه می شود.

ماکیاتو یک گزینه کلیدی در کافی شاپ ها است.

توجه : اسپرسو ماکیاتو با لاته ماکیاتو متفاوت است.

پیام در واتساپ