طرز تهیه آفوگاتو

طرز تهیه آفوگاتو (Affogato) | فروشگاه اینترنتی مانئو

طرز تهیه آفوگاتو (Affogato)


آفوگاتو

 

مواد اولیه


یک پیمانه یا یک اسکوپ بستنی (ترجیحا وانیلی)
یک شات اسپرسو
مواد اضافی اختیاری: خامه زده شده ، بیسکوتی خرد شده ، انواع توت های رسیده ، آجیل خرد شده.

 

تجهیزات


دستگاه اسپرسوساز یا موکاپات یا …

یک کاسه یا لیوان سرد شده

 

درجه سختی


درجه سختی 2

۲ از ۵

 

طرز تهیه آفوگاتو


 

مرحله اول : بستنی


یک پیمانه بستنی را در کاسه سرد بریزید. استفاده از یک کاسه سرد می تواند اطمینان حاصل کند که بستنی بلافاصله پس از افزودن اسپرسو ذوب نمی شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی اسپرسو


اسپرسو را به سرعت روی بستنی بریزید.

 

مرحله سوم : تزئین


شما می توانید روی نوشیدنی خود را با موارد ذکر شده در مواد اولیه اختیاری تزئین کنید. ولی به این موضوع توجه داشته باشید که طرز تهیه قهوه صرفا آشنایی با اصول طبخ قهوه است و شما می توانید با سلیقه ی خود نیز جلو بروید و نوشیدنی مخصوص به خود را طراحی کنید.

 

آفوگاتو چیست؟


آفوگاتو یک نوشیدنی کلاسیک ایتالیایی است که از ترکیب اسپرسو و بستنی درست می شود. در ایتالیایی ، “affogato” به معنی غرق شده می باشد. این کلمه اشاره به این واقعیت دارد که اسپرسو روی یک قاشق بستنی ریخته می شود و آن را غرق می کند.

آفوگاتو را می توان هم به عنوان نوشیدنی و هم به عنوان دسر استفاده کرد. آفوگاتو یک نوشیدنی تجاری و موفق است که در سرتاسر دنیا هواداران خاص خود را دارد.

 

 

منبع :

سایت homegrounds

 

ارتباط با ما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن